onsdag 6. april 2011

Tregolv og fliser


Eg har heile tida sagt at eg har lyst på ekte tregolv i huset vårt, i tillegg til fliser på bad, vaskerom og i hallen. Vi tenkte fyrst at det ikkje var bra med tregolv over vannbåren varme, men det skal ikkje være noko problem om plankane er skikkeleg tørka på førehand. Har leita og vurdert kva golv vi skal ha leenge no. Fant blant anna eit flott golv på baseco.se, der hadde dei eit luta, kvitolja furugolv som var lekkert. Beseco classic vit heiter det. Moelven har også veldig fine golv. Dei har eit furugolv som heiter Arctic, og det er også lyst.


Baseco vit


Arctic


Når det gjeld fliser, så er det så himla mykje å velge i. Tenkte at det kanskje hadde vore fint med eit blikkfang i hallen, og har sett litt på gammaldagse eller marokkanske fliser. Prisen er ikkje akkurat veldig lav, men eg trur at det er verdt det. Må berre sørge for at flisene macher fargen på ytterdøra, så blir det heilmaks:) Har funne iallefall fire aktuelle leverandørar. Historiske fliser, Ulfven, far-far og Marrakech design har alle kjempelekre fliser!!


6 kommentarer:

  1. Kvitmalte furugolv er det finaste som finst!! Men.. tenk dokke om både 1 og 7 gonga før valget fordi furugulv toler ingenting. Vi har furu i trappa, og det blir merker og hakk for den minste ting.
    Men det går nok bra i dokka hus, sida det er litt av stilen at det skal sjå slitt og brukt ut.

    SvarSlett
  2. Har nok fått høyre nokre gongar at eg ikkje bør velge furugolv ja.. Men eg står fast ved mitt valg enn så lenge;) I trappa blir det nok ikkje furu faktisk, og som du kanskje har sett har vi bytta ut furubenkane på kjøkkenet også. Det golvet eg trur det kan bli værst slitasje på er kjøkkengolvet, men om det skulle bli fole gale skiftar vi det ut med fliser eller sterkare golv etterkvart. Hallen, vaskerommet og bada skal flisleggast:) Blir såååå fint...håpe e!!

    SvarSlett
  3. Likte så godt de flisene nederst til høyre her. Og hvite gulv er lekkert! Kan man kanskje smøre noe på som herder dem om det blir hakk fort eller?

    SvarSlett
  4. Hei alle.

    Tenkte vi skulle informere om følgende:

    Hos oss kan alle farger byttes, så de matcher døren du måtte ha, og det koster ikke noe ekstra. Du kan også designe din egen flis.
    Vi har alt du trenger til sementfliser av impregnering uansett hvor du skal legge flisene. Så kom innom å få kaffe og småkaker neste gang du er i Oslo.

    mvh.

    Lasse & Joachim
    Far-far.no

    SvarSlett
  5. Heisann igjen! Må tipse deg om gulvet vi har valgt, nemlig brede heltre eikeplanker med faskant fra www.flottegulv.no :)
    Vi ville også ha furugulv, men med fire barn og hund ble vi frarådet det.
    Gulvene fra flottegulv leveres i utgangspunktet ubehandlet hvor man selv velger utseende med olje eller eller lakk. Jo bredere og mindre kvist, jo dyrere.
    Vi valgt å olje med transperent hvit. Da ser det litt hvitkalket ut og med kvistene som er sparklet i lys grå, blir gulvet skikkelig fint. Lykke til med valg av gulv. :)

    Hilsen Kate

    SvarSlett
  6. Hei.
    Har du valgt fliser enda?
    Et tilbud :)
    Velger du en av våre modeller får du dem for 850,- inkl mva mot at du blogger litt om hva du gjør :))

    mvh Historiske.no (Historiske fliser)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...