tirsdag 10. januar 2012

Vanskelege valg!!

Korleis greier andre å ta alle valga som dukkar opp under husbygging? Ikkje forstår eg!

Eksempel: For at du skal kunne finne plasseringa av stikkontakter langs golvet, så må du fyrst vite kor breie lister du skal ha. OG for å vite kor breie listene blir, må du sjølvsagt velge ut listene. OG for å vite kor høgt opp på veggen listene kjem, så må du vite kor tjukt golv du skal ha. OG for å vite kor tjukt golvet blir, må du vite kva type golv du skal ha (og ev. kva som skal være underlaget på golvet).

Hjeelp!

Og det her er berre ein brøkdel av kva ein må ta stilling til. Det eine avhenger sjølvsagt av det andre heile veien, og valga må takast fortløpande....

4 kommentarer:

  1. Tar gjerne imot en liste over hvilke valg vi bør ta først når vi skal sette i gang ;) Dere er så utrolig flinke altså! Huset er kjempefint, ser ikke ut som dere har tatt noen gale valg så langt i alle fall

    SvarSlett
  2. Tusen takk, snuppa:) Vi sender gjerne ei liste, når vi får tid. Når set dokke igang med bygginga då? Må legge ut litt info på bloggen dokke, so vi kan fylgje med:)

    SvarSlett
  3. En må berre begynne i en ende å bestemme seg... det finnes så uendelig med valgmuligheter så en må berre finne ei løsning en lika og kan leve med i laange tider, og så drite i resten. det finns alltid nåke bedre og finare, men så lenge en er godt fornøgd så held det i massevis :-)

    SvarSlett
  4. Sant det Therese, men det er ikkje så lett i verklegheita syns eg;) Skulle gjerne hatt fleire og diskutere valga med underveis..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...