mandag 19. september 2011

Bislag


Som ein ser på husteikningane, så skal vi ha eit bislag foran inngangsdøra. Sjølvsagt med masse utskjæringa:) Biletet under er henta frå EKS, og liknar på bislaget vi skal ha.


Eg gleda meg veldig til å pynte bislaget med ein liten benk, lykter, blomster og anna pynt etter årstida. Et par gamle ski, saueskinn og litt granbar til jul for eksempel:)

 

4 kommentarer:

  1. Ååå så koselig. Tenker JUL med en gong ej ser sånne koselige krokar. Men så tenke no ej JUL i stort sett alt ej ser då :P

    SvarSlett
  2. Hehe...ja, må innrømme at det eg gleda meg mest til med heile huset er nettopp å få pynte det til jul;) Blir ingen glorete neonnissa som heng på veggen der i garden nei... Trur eg må invitere på ein varm kopp te i bislaget når eg har fått pynta det til jul neste år;) Du er velkommen!

    SvarSlett
  3. Kjekkaste tidA på året det når en pynta til jul. ingen glorete amerikansk jul her heller, det lika ej berre ikkje. Vi kan no vel ta en kopp te i bislaget i år me vi :-D

    SvarSlett
  4. Eg er absolutt med på å ta ein kopp te i år ja!! Tenkte faktisk å pynte litt med litt lys i vindauge og kanskje eit lite tre ved inngangen allereie i år;) Gleda meg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...