lørdag 1. oktober 2011

Hus i solnedgang


I dag tok snekkarane ned mesteparten av stilaset rundt huset, og då fekk vi tatt fine bilder av huset i sola. Neste veke blir vi utan snekkar, for dei har eit anna oppdrag. Sidan stilaset er fjerna får vi kanskje flytta veien vår neste helg:) Baksida på huset ser litt snålt ut foreløpig, men så snart veien er flytta får vi støype og setje opp bislaget.










6 kommentarer:

  1. Ser kjempe flott ut!!! gler meg til å komme på besøk å sjå =) Lillian

    SvarSlett
  2. Takk snuppa! Gleda meg til å få besøk;)

    SvarSlett
  3. hei! For et flott hus, til stor inspirasjon! Lurer litt på å bygge i samme stil selv, driver og sjekker ut ift til bla kostnader. Hadde vært kjempetakknemlig om du ville dele noen av dine erfaringer til nå, feks hvor mye ser du for deg at herligheten kommer til å koste totalt sett (utenom tomtepris)? mailadressa mi er mariabo82@gmail.com, venter i spenning på svar fra deg(PS:håper du tilgir min freidighet, hva gjør man ikke for husdrømmen...).
    Vennlig hilsen Maria

    SvarSlett
  4. Huset blir skikkelig flott og veldig gjennomført i stilen. Jeg gleder meg til å se hvordan du har tenkt å gjøre det innendørs. Lykke til videre i prosessen!

    Klem fra Ruth Olaug

    SvarSlett
  5. For eit utrulig flott hus Ann Therese! Virkelig Drøymehuset med stor D :) Og med mange flotte detaljar.
    Mvh Solgunn

    SvarSlett
  6. Så kjekt med gode tilbakemeldingar:) Tusen takk!! Det er berre å følge med vidare, og kom gjerne med innspel. Akkurat no har det vore litt stillstand, men vi kjem sterkt tilbake når dokke minst venta det.

    Når det gjeld deg Maria, så har eg ikkje fått tid å skrive noko svar enda. Skal prøve å sende deg ein mail iløpet av helga:)

    God helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...