tirsdag 13. november 2012

Baderomsfliser


I dag har vi bestilt golvfliser til badet i 2 etasje:) Og det var selvfølgelig ikkje eit lett valg!! Vi har vore veldig fram og tilbake på kva vi skal velge. Eg vil gjerne ha det enkelt, men samtidig skal det være veldig spesielt (Bombe!). Veggflisene har vi bestilt for leenge sidan. Det er metrofliser, som vi skal legge i mursteinmønster:)

Metrofliser eller subwayfliser

Eg fant ut at når vi allerede har ein del svart og kvitt ellers i huset, så måtte vi ta igjen stilen på badet oppe også. Valget falt difor på svarte og kvite Ottagonafliser frå dekora.se. Dei ser kjempelekre ut på biletet. Håper berre dei er like fine i verkelegheita;)


Ottagona


Flisleggarane kjem heldigvis ikkje før i slutten av november, men vi har nok å henge fingrane i. Vi har enda ikkje komt skikkelig igang med å legge membran, og ikkje bestemt oss for noko baderomsinnredning...hjelp!

Ha ei god natt folkens:)


5 kommentarer:

 1. Du gjer det ikkje akkorat lett for arbeidarane dine forstår eg ;) Ser veldig, veldig bra ut. Du har sjukt god smak og massevis med tålmod som finn fram til alt dette flotte utan å gje deg før det er perfekt. Eg beundrar pågangsmotet dykkar!

  SvarSlett
 2. No nærmar det seg eitkvart. Badet er ferdig flislagt og fuga og no ventar vi på rørleggar ++.. Bilder kjem vel snart :)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se resultetet:)

  SvarSlett
 4. Oj, spennende! Vi bygger på huset vårt og i gangen vår skal vi ha octagon-fliser også. Hvite med sorte tacos.. fra ceramicas.dk ! .. og de samme metro/subwayflisene som deg skal vi ha på begge badene våre! Hehe.. artig å se en blogg hvor så mye er lik min egen smak:D
  Blir morsomt å følge med her:)

  Klem fra Line

  SvarSlett
 5. Det kjem bilder av badet etterkvart, men vi er enda ikkje ferdig. Vi mangler dusjvegg, lister og badekaret vi har bestilt har vore skadd/knust 4 gonger no. Men golvet og veggane blei knallbra synest eg då:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...